Contactaţi-ne direct la: 021 460 06 08

Casă de expediţii


O echipă puternică ….. face ca totul să fie posibil.

Noi găsim soluţia optimă pentru orice proiect de transport, prin combinarea optimă a organizării eficiente li a tehnicii. Aceasta este ceea ce numim noi “expediţii veritabile”. Punctele noastre forte constau în varietatea mijloacelor de transport precum şi dorinţa personalului de a satisface cât mai bine dorinţele clienţilor noştri. Principiul de bază după care funcţionăm este consultare cu clientul, referitor la modul în care proiectăm/imaginăm soluţia de transport şi comunicarea permanentă cu acesta.

Soluţia optimă pentru client implică adesea un efort suplimentar din partea noastră, dar tocmai asta înţelegem noi printr-o relaţie şi atitudine de parteneriat veritabil.

Astfel, Ami Expres Cargo srl vă poate oferi soluţia de transport adecvată în condiţii de preţ competitiv, asigurându-vă totodată servicii de asistanţă vamală pentru reprezentarea vamală, procesarea documentelor aferente operaţiunilor de import şi export (inclusiv licenţe, înmatriculări, abilitari, autorizări necesare), Tranzit comunitar (T1) autorizat, produse garantate izolat, depozitare mărfuri sub regim vamal etc.

Oferim soluţii specifice şi consultanţă pentru orice problemă legata de transporturile internaţionale, indiferent că este vorba de transporturi ocazionale sau cu frecvenţă mare. Utilizăm doar serviciile cărăuşilor (subcontractorii noştri) care au asigurări CMR cuprinse intre 50.000-100.000 Euro.